Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Heemskerk

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Heemskerk
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Heemskerk:
marathon loop heemskerk
Er is elk jaar een marathonloop voor alle leeftijden. er zijn verschillende afstanden om te lopen. meschien nu wat te laat om door te .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Theatervoorstelling in De Vrijburcht
Toneelgezelschap Vriendenkring speelt de thrillerkomedie ARSENICUM EN OUDE KANT Regie: Danny van Zuijlen Op vrijdag- en zaterdagavond .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Fort Veldhuis
Interessant, ook als je niet van oorlogstuig houdt. Leuke leerzame speur/puzzeltocht voor kinderen. Aardige vrijwilligers
Wandelen en fietsen in de omgeving van Heemskerk:
Beeckestijn
Wandel op Beeckestijn door het romantische parkbos in Engelse landschapsstijl en door strakke geometrische Franse tuinen. Op de buitenplaats in Velsen-Zuid vind je een klassieke kruidentuin met slangenmuur en een siertuin.
Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Hoge duintoppen met fantastisch uitzicht, bossen met eeuwenoude eiken, duinmeren vol vogels en romantische landgoederen. Nergens vind je zoveel variatie als in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Nijenburg
Ondanks breed protest heeft de overheid toch besloten het rijksinpassingsplan ?Gasopslag Bergermeer? uit te gaan voeren. De tegenstanders, waaronder Natuurmonumenten, hebben tot aan de Raad van State bezwaar aangetekend, maar dit heeft niet geholpen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Heemskerk
 
Meer dagje uit tips in Heemskerk

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Heemskerk »