Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Beverwijk

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Beverwijk
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Beverwijk:
Cineworld Beverwijk
Ik had keurig kaartjes gereserveerd maar door de verkeerschaos in Beverwijk kwamen we 5 minuten voor aanvang aan. Cineworld vond het nodig .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Natuurspeeltuin Moby Dick
Net buiten het centrum van Beverwijk ligt een pachtige natuurspeeltuin Moby Dick, welke ook toegankelijk is voor kinderen (en/of ouders) .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Beverwijk Sigarenstad
Vanaf 15 oktober is er in museum Kennemerland Beverwijk de tentoonstelling Beverwijk Sigarenstad. De tentoonstelling laat een ruime .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Beverwijk:
Beeckestijn
Wandel op Beeckestijn door het romantische parkbos in Engelse landschapsstijl en door strakke geometrische Franse tuinen. Op de buitenplaats in Velsen-Zuid vind je een klassieke kruidentuin met slangenmuur en een siertuin.
Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Hoge duintoppen met fantastisch uitzicht, bossen met eeuwenoude eiken, duinmeren vol vogels en romantische landgoederen. Nergens vind je zoveel variatie als in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Nijenburg
Ondanks breed protest heeft de overheid toch besloten het rijksinpassingsplan ?Gasopslag Bergermeer? uit te gaan voeren. De tegenstanders, waaronder Natuurmonumenten, hebben tot aan de Raad van State bezwaar aangetekend, maar dit heeft niet geholpen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Beverwijk
 
Meer dagje uit tips in Beverwijk

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Beverwijk »