Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Deventer

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Deventer
Uittips van bezoekers over Deventer:
museumboerderij
De Pothaar is een museum uit hobby geboren uniek wat je ziet, ook nog prachtige boerderijkamers om te overnachten, beroemd zijn de .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Brocante
Op zaterdagen in juli en augustus zijn er brocante markten in het centrum van Deventer. Het is buiten en u loopt langs leuke .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Het bezienswaardige Deventer langs de IJSSEL
Deventer is een pracht stad omdat deze stad vele leuke terrasjes kent ! Natuurlijk heeft Deventer ook hele leuke smalle straatjes met .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Deventer:
Hassinkbos
Het Hassinkbos is een natuurgebied in de buurt van Epse, even buiten Deventer. Wandel door het bos en ontdek het uiteenlopende plantensoorten, maar ook de ruines van het oude landhuis. Honden mogen aangelijnd mee wandelen.
Gorsselse Heide
Wandel over de Gorsselse Heide en ontdek een gevarieerd bos. Vroeger lagen hier uitgestrekte heidevelden die gemeenschappelijk bezit waren. Ze werden door de boeren in de omgeving gebruikt.
Dorth
Het landgoed Dorth ligt bij Harfsen, enkele kilometers ten zuidoosten van Deventer. Wandel met het hele gezin over deze fijne wandelroute door de imposante beukenlanen, langs waterpartijen en door een kasteeltuin in twee landschapsstijlen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Deventer
 
Meer dagje uit tips in Deventer

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Deventer »