Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Den Haag

Direct naar overzicht met activiteiten in Den Haag »

Den Haag is een stad met Koninklijke allure, wereldberoemde theaters, kunst, cultuur en prachtige architectuur. Den Haag is ook winkelen en uitgaan in de binnenstad of lekker uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin. In Den Haag valt altijd wat te beleven!
Ook voor een avondje uit naar het theater, een musical, een dansvoorstelling of een concert biedt deze stad tal van mogelijkheden.

Den Haag telt zo'n dertig musea, veel historische monumenten en bezienswaardigheden. Ook zijn er in elk jaargetijde voor jong en oud leuke attracties te bezoeken. Het hele jaar door vinden er evenementen en (gratis) festivals plaats, zoals Parkpop of de Haagsche Kunst- en antiekdagen.

Hieronder staan de activiteiten en evenementen die Den Haag u te bieden heeft.
Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Den Haag
Amsterdam Light Festival
Gesponsord
De historische binnenstad van Amsterdam als groot Openlichtmuseum ..
Amaze Escape Amaze Escape
Den Haag
0% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Den Haag:
Megastores
Er zijn te veel winkels gesloten in de Megastores ivm de crisis. Jammer, maar deze kan natuurlijk weer gaan bloeien.Kom kop Gemeente Den .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Zandmotor
Kom naar Den Haag, naar Kijkduin en tuur vanaf de terrasjes naar de Zandmotor. Heb je voldoende zin om eens lekker de benen te strekken en .. verder »
5 personen vinden dit leuk
sukkelsss
Jullie zyn dom idioten doommmee sukel
3 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Den Haag:
Eendenkooi Schipluiden
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
Vlietlanden
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
Polder Noord Kethel
De genomineerde stadsinitiatieven voor Rotterdam zijn bekend. Twee van de acht inzendingen pleiten voor meer groen in en rondom Rotterdam. Zo wil Ravottuh natuurlijke ruimte voor kinderen creeren. De groene marathon verbindt stukken stadsnatuur zodat er een 42 lange natuurroute ontstaat.

 
Meer dagje uit tips in Den Haag

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Den Haag »