Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Anna Paulowna

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Anna Paulowna
Uittips van bezoekers over Anna Paulowna:
Landgoed Hoenderdaell
Een dagje naar dit park is genieten voor iedereen! Niet alleen van de dieren die hier leven in vrijheid maar ook voor de verwaarloosde .. verder »
Landgoed Hoenderdaell
Ik vind de opvang voor leeuwen en tijger geweldig ik ben ook donateur geworden vind ook dat deze dieren een goeie plek verdienen
Landgoed Hoenderdaell
Het bosgebied waar je heerlijk door heen wandelt en waar de dieren een heerlijke ruimte hebben. Stichting leeuw op het landgoed, hier .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Anna Paulowna:
Zwanenwater
Vlak bij Callantsoog ligt het Zwanenwater verscholen in de Noord-Hollandse duinen. Beschermd natuurgebied met uitzonderlijk veel soorten planten en dieren. Geniet van orchideeen, vlinders en vogels. Drie vogelkijkhutten met uitzicht op duinmeren.
Texel
Texel, natuureiland bij uitstek! Kom vogels kijken op de kwelders van De Schorren of in de plassen achter de waddendijk. Waal en Burg biedt talloze orchideeen en weidevogels. Bekijk ook de cultuurhistorie op Texel: Fort de Schans en Eendenkooi bij Spang.
De Petten
Brakke plassen met eilandjes vormen samen Texels natuurgebied De Petten. Elk jaar komen hier honderden vogels om te broeden.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Anna Paulowna
 
Meer dagje uit tips in Anna Paulowna

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Anna Paulowna »