Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Oegstgeest

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Oegstgeest
Uittips van bezoekers over Oegstgeest:
Corpus 'reis door de mens'
Corpus is een leuk maar vooral leerzaam museum niet voor hele kleine kinderen maar vanaf 10 jaar is het goed te doen je maakt een reis .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Corpus 'reis door de mens'
Te duur voor wat je krijgt. Absoluut niet het gevoel gehad in het binnenste van de mens te zitten. Krijg met een encyclopedie net zoveel .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Corpus 'reis door de mens'
Wij waren er in 2008, ik woon in St. Catharines Ontario en de vriendin in Qualicum Beach in British Columbia, waren in de verpleging en .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Oegstgeest:
Ackerdijkse Plassen
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
Polder Schieveen
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
Polder Noord Kethel
De genomineerde stadsinitiatieven voor Rotterdam zijn bekend. Twee van de acht inzendingen pleiten voor meer groen in en rondom Rotterdam. Zo wil Ravottuh natuurlijke ruimte voor kinderen creeren. De groene marathon verbindt stukken stadsnatuur zodat er een 42 lange natuurroute ontstaat.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Oegstgeest
Gebr de Nobel Gebr de Nobel
Leiden
1 review | 0% vindt dit leuk
Kijkhuis Kijkhuis
Leiden
75% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Oegstgeest

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Oegstgeest »