Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Teylingen

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Teylingen
Orkest Intermezzo
Gesponsord
17 t/m 17 maart in Rotterdam
Uittips van bezoekers over Teylingen:
Panorama Tulipland
''"Keukenhof" -en daaromtrent, dàt was het uitgangspunt voor een heerlijk dagje fietsen. De geplande dag was het weer echter niet .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Panorama Tulipland
Een fantastisch schilderij van de bollenvelden, dat je onder het gemak van een kopje koffie mèt ... op je gemak kunt bekijken. Dus slecht .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Teylingen:
Coenecoop Kolonie
Dit weekend starten de jaarlijkse vleermuizenexcursies weer! Vijf weekenden lang zal de excursieboot 's avonds de Nieuwkoopse Plassen op varen en op zoek gaan naar vleermuizen die over het water scheren. Wil je deze nachtdieren tijdens de jacht zien? Meld je dan snel aan.
Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Hoge duintoppen met fantastisch uitzicht, bossen met eeuwenoude eiken, duinmeren vol vogels en romantische landgoederen. Nergens vind je zoveel variatie als in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Ackerdijkse Plassen
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Teylingen
 
Meer dagje uit tips in Teylingen

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Teylingen »