Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Doesburg

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Doesburg
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Doesburg:
Koffie met spekkoek op een terras met palm!
Bij " Noortjes" aan de Meipoortstraat 8 in Doesburg kun je heerlijke spekkoek eten, en de winkel met Aziatische produkten bekijken. Dus wil .. verder »
4 personen vinden dit leuk
atelierroute
Op de eerste zondag van de maand kun je in Doesburg alle ateliers bekijken. Verder is er ook van alles te doen in het mooie plaatsje aan de .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Lalique Museum Doesburg
Een kleine maar zeer aantrekkelijke collectie. Vriendelijke ontvangst met een deskundige toelichting. Lage toegangsprijs. Ik beoordeel dit .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Doesburg:
Montferland
Maak een echte boswandeling afgewisseld met mooie uitzichten over glooiende akkers in het Bergherbos in Stokkum ten zuiden van Doetinchem. De wandelroute begint en eindigt bij het sprookjesachtig restaurant ’t Peeske aan de rand van het bos. De route van 7 km is in te korten tot 4 km.
Bevermeer
Bevermeer is een klein natuurgebied ten oosten van Angerlo, vlak bij de oude hanzestad Doesburg. Het is niet toegankelijk voor bezoekers.
Leuvenschepad
Herberg De Luchte heeft een kaars voor het raam zodat men in het donker zag dat men de herberg naderdeLandgoed De Wildbaan dateert uit de 15e eeuw en was een plek waar de hertogen van Gelre gingen jagen Wandelen door uiterwaarden, over landgoederen, langs landhuizen en boerderijen in het buitengebied van Leuvenheim. Ontdek het prachtige buitengebied van Leuvenheim. Wandelen over de winterdijk met uitzicht over de uiterwaarden, over onverharde paden in het bos en langs fraaie landgoederen. Rust,
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Doesburg
 
Meer dagje uit tips in Doesburg

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Doesburg »