Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Rheden

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Rheden
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Rheden:
GLADIOLENFESTIJN
Op 10 en 11 augustus van 11.00 tot 17.00 uur organiseert Challa Gladiolen (gladiolenveredelaar) in Laag Soeren een gladiolenfestijn. .. verder »
2 personen vinden dit leuk
De Spelerij - De Uitvinderij
Op een grijze dag in de kerstvakantie maar een naar de spelerij-uitvinderij. Op basis van de internetinformatie kon ik me nog niet zo goed .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Ingesloten Ellecom
Ga eens kijken in het dorpje Ellecom, dat enigszins ingesloten ligt tussen de drukke autowegen (A348/N348) Arnhem/Doesburg/Dieren. Het is .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Rheden:
Vaalwaard
Ga bij een hoge waterstand met een verrekijker op pad en misschien zie je wel hetzelfde als boswachter Tonnis Boersma. Die filmde vanuit zijn kayak een groep hazen die in de uiterwaarden samendromden in een poging de poten droog te houden.
Wild zien in Nationaal Park Veluwezoom
Is bereikbaar via de gele wandelroute en het rolstoelpad vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom. Vanaf de observatiepost zie je een oude, deels afgebroken boerderij. De ruine is geschikt gemaakt voor tal van planten- en diersoorten. Je ziet hier muurleeuwenbek, verschillende soorten uilen en vleermuizen. In de oogsttijd stropen dassen en Ijslandse paarden de boomgaard af op zoek naar (over)rijp fruit.
Soerense Broek
Buiten Dieren ligt het natuurgebied Soerense Broek. De vochtige natuur bij de Soerense Beek is een ideale omgeving voor een aantal bijzondere dier- en plantensoorten. Je kunt het natuurgebied zien liggen vanaf de Broekdijk ten noorden van Dieren.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Rheden
 
Meer dagje uit tips in Rheden

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Rheden »