Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Duiven

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Duiven
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Duiven:
Cultureel centrum CCOG
Fijne indisch -hollandse dansmidagen met een heerlijk koud buffet tegen geweldig lage prijzen , waarbij div orkesten de .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Kinderboerderij Horsterpark
Een mooie plek waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Zowel in het theehuis als op de boerderij. Ziet er prachtig uit.
Wandelen en fietsen in de omgeving van Duiven:
Velperwaarden
De IJssel bij Arnhem krijgt meer ruimte dankzij een extra bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Hierdoor kunnen de Rijn en de IJssel beter de grote hoeveelheden water afvoeren die de rivieren door de klimaatverandering te verstouwen krijgen. Met deze investering in de natuur zal ons land beter in staat zijn de gevolgen van het veranderende klimaat op te vangen.
Vaalwaard
Ga bij een hoge waterstand met een verrekijker op pad en misschien zie je wel hetzelfde als boswachter Tonnis Boersma. Die filmde vanuit zijn kayak een groep hazen die in de uiterwaarden samendromden in een poging de poten droog te houden.
Nationaal Park Veluwezoom
Geniet van Nationaal Park Veluwezoom, ruim 5100 hectare bos, heide, zandverstuivingen en statige landgoederen ten oosten van Arnhem. Kom wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden, en loop ook even binnen bij Bezoekerscentrum Veluwezoom.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Duiven
 
Meer dagje uit tips in Duiven

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Duiven »