Activiteiten, evenementen of een dagje uit in 's-Hertogenbosch

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in 's-Hertogenbosch
Uittips van bezoekers over 's-Hertogenbosch:
Tentoonstelling Hundertwasser
Aan de rand van Den Bosch op het industrieterrein de Brand is de kunstverzameling van Wurth te bezichtigen. Een aantal werken van .. verder »
7 personen vinden dit leuk
Ontdekhoek Den Bosch
Absurde prijs voor wat je krijgt. Absoluut niet aan te raden!
5 personen vinden dit leuk
De ECHTE Bosche Bollen
Men zegt wel dat de echt Bosche Bollen, de chocolade bollen, de bollen zijndie je kan kopen bij Bakkerij De Groot. Maar de ECHT Bossche .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van 's-Hertogenbosch:
Rijskampen
Kijk uit over een open landschap, waarin twee oude, nog in gebruik zijnde, eendenkooien met een eiken-essenkooibos liggen. De akkers, gras- en weilanden in de Rijskampen zijn aantrekkelijk voor veel verschillende vogels. In de winter zie je er andere vogels dan zomers.
Vlijmens Ven
Wandel of fiets over de Heidijk langs dit natuurgebied dat de komende jaren helemaal herontwikkeld wordt. Straks is het allemaal blauw wat de klok slaat met blauwe zegge, blauwgrasland en het pimpernelblauwtje.
Kampina
Laat je verrassen door het afwisselende landschap in dit Brabantse natuurgebied. Geniet van het uitzicht over de vele vennen en wandel in de nazomer over de paarse heidevelden. Zwerf langs slingerende beken en loop door kleurrijke graslanden.

 
Meer dagje uit tips in 's-Hertogenbosch

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio 's-Hertogenbosch »