Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Boxtel

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Boxtel
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Zwembad Het Dommelbad Zwembad Het Dommelbad
Boxtel
100% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Boxtel:
Museum Vekemans
Welk een enorm leuke verzameling van strijkattributen. Ook de schilderijen zijn prachtig! En de beschrijvingen daarvan zijn .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Oertijdmuseum
Leuk voor kinderen, leerzaam en erg duidelijk. Goed restaurant en kindvriendelijk. Er is veel te zien. Het is goed opgezet met goede .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Oertijdmuseum
Erg leuke middag gehad in het oertijdmuseum! Vooral de tuin is bijzonder mooi met enorm veel prachtige dino''s. De kinderen (4 en 6 jaar) .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Boxtel:
Kampina
Laat je verrassen door het afwisselende landschap in dit Brabantse natuurgebied. Geniet van het uitzicht over de vele vennen en wandel in de nazomer over de paarse heidevelden. Zwerf langs slingerende beken en loop door kleurrijke graslanden.
Rijskampen
Kijk uit over een open landschap, waarin twee oude, nog in gebruik zijnde, eendenkooien met een eiken-essenkooibos liggen. De akkers, gras- en weilanden in de Rijskampen zijn aantrekkelijk voor veel verschillende vogels. In de winter zie je er andere vogels dan zomers.
Oisterwijkse Bossen en Vennen
In de Oisterwijkse Bossen en Vennen is dichtbevolkt Nederland ineens heel ver weg. Maak een fraaie boswandeling of fietstocht door de natuur. Droom weg bij een van de vele vennen, die bij mist en nevel mysterieus aandoen of speur naar spechten en reeen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Boxtel
 
Meer dagje uit tips in Boxtel

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Boxtel »