Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Heemstede

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Heemstede
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Heemstede:
Speeltuin Groenendaal
Fijne speeltuin in het bos. Wil je in de zon of schaduw zitten met wat te drinken nou dat kan, en kinderen vermaken zich wel voor een paar .. verder »
saturday JAZZ night
Saturday JAZZ night het sportcafé zeelcafe/spaarnehal heeft het idee gehad ,een gezellige avond met jazz te organiseren, en wel op 06 .. verder »
Theater de Luifel
Een kleinschalig, sfeervol theater met een programmering van hoge kwaliteit, met veel hoogstaand cabaret maar ook muzikale voorstellingen .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Heemstede:
Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Hoge duintoppen met fantastisch uitzicht, bossen met eeuwenoude eiken, duinmeren vol vogels en romantische landgoederen. Nergens vind je zoveel variatie als in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Beeckestijn
Wandel op Beeckestijn door het romantische parkbos in Engelse landschapsstijl en door strakke geometrische Franse tuinen. Op de buitenplaats in Velsen-Zuid vind je een klassieke kruidentuin met slangenmuur en een siertuin.
Wormer- en Jisperveld
Talloze boerenslootjes, weilanden en rietkragen vormen het Wormer- en Jisperveld, gelegen tussen Purmerend, Wormer en Zaandam. Vanaf De Poelboerderij vertrekken het hele jaar vaartochten. Of maak een kanotocht in dit prachtige natuurgebied.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Heemstede
 
Meer dagje uit tips in Heemstede

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Heemstede »