Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Hillegom

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Hillegom
Uittips van bezoekers over Hillegom:
Speeltuin Weerestein
Ik sta op zondag voor de deur, niemand te zien!! zet dan niet op de site dat je open bent!
forrelen vissen met midelandsezee indruk
Http://vissenbijdezuilen.nl/agenda-en-nieuws/ HIER KAN JE NAAR HARTELUST EEN HELE DAG VERMAKEN FORRELE VISSEN EN BBQ ENZ. ZIE WEB SIDE
Kidsvintagefair op 17 maart 2012 van 13.30-16.00
Kom gezellig naar de Kidsvintagefair in de Hoeksten, Karel Doormanplein 2 te Hillegom. Een gezellige beurs met een breed aanbod aan .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Hillegom:
Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Hoge duintoppen met fantastisch uitzicht, bossen met eeuwenoude eiken, duinmeren vol vogels en romantische landgoederen. Nergens vind je zoveel variatie als in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Beeckestijn
Wandel op Beeckestijn door het romantische parkbos in Engelse landschapsstijl en door strakke geometrische Franse tuinen. Op de buitenplaats in Velsen-Zuid vind je een klassieke kruidentuin met slangenmuur en een siertuin.
Nieuwkoopse Plassen
Natuurmonumenten organiseert in samenwerking met de NCBD (Ned.Chr.Bond van Doven) op de Nieuwkoopse Plassen een vaartocht voor dove mensen. Speciaal voor deze excursie is de NGT-gebarentolk Sebastiaan Boogaard aanwezig. De deelnemers ontdekken de natuur en de cultuurhistorie van de Nieuwkoopse Plassen met behulp van gebarentaal, ruiken, proeven en voelen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Hillegom
 
Meer dagje uit tips in Hillegom

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Hillegom »