Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Twenterand

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Twenterand
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Twenterand:
veenmuseum in westerhaar
Mooi museum over de veenarbeiders; openlucht museum met veen treintje en mooie tentoonstelling; ook replicas van veenhuisjes uit de .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Historisch Museum Vriezenveen
Dit museum is in de provincie Overijssel en zeker in de rest van het land nog onbekend. Een bezoek aan dit schitterende oudheidkundige .. verder »
Historisch Museum Vriezenveen
Prachtig musuem, mooi de historie van de Rusluie in beeld gebracht. "Rusluie" oud- Vriezenveners die in vroeger tijden door textielhandel .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Twenterand:
Eerde
Trots hangen ze weer aan de muur in de gobelinzaal van kasteel Eerde: De jager van Eerde en Diana. Beide schilderijen uit de vroege achttiende eeuw waren weg voor restauratie. Kom het resultaat bekijken tijdens de Cultuur Monumenten Maand op zaterdag 18 mei!
Velderberg
Door natuurgebied Velderberg loopt de rivier de Regge. Deze rivier was gekanaliseerd, maar Natuurmonumenten heeft samen met Waterschap Regge en Dinkel de oude bochten uitgegraven om de Regge weer haar oude dynamiek terug te geven.
Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
Merels zingen uit volle borst, spechten roffelen er op los, de heikikker is weer gespot en planten als fluitekruid, kamille en zelfs dotterbloem staan in bloei. Kom van het voorjaar genieten op De Sallandse Heuvelrug en landgoed Eerde!
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Twenterand
 
Meer dagje uit tips in Twenterand

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Twenterand »