Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Almelo

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Almelo
Uittips van bezoekers over Almelo:
Bolletje Bakkerijmuseum
Leuke winkel met koffiehuis, die je terugbrengt in de tijd van je oma. Originele bakkerij waar je leuke geschenken kunt kopen en waar je je .. verder »
6 personen vinden dit leuk
Bolletje Bakkerijmuseum
Erg leuk museum. Een tip is om eerst even langs de schenkerij te gaan om een bakkie koffie en of een broodje te nemen. Erg lekker allemaal .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Bolletje Bakkerijmuseum
Bijzonder leuk, maar uren bezig ben je niet met met een kind van 10. Wel grappig, ik groeide daar op en dit was de eerste keer voor mijn .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Almelo:
Stepelerveld
In natuurgebied Stepelerveld mag de natuur zijn gang gaan! Het natuurgebied wordt omgetoverd van een saai dennenbos in een fraai stukje natuur. Reeen en hazen dartelen hier in alle rust rond, want het gebied is niet toegankelijk voor het publiek.
Hazelbekke
Loop of fiets door het landelijke beekdal van Hazelbekke, vlakbij Ootmarsum. Het typische Twentse beekje dankt zijn naam aan de hazelaars die langs het water staan. Maar het natuurgebied biedt meer: spot kwetsbare moerasvarens, boswederiken en zelfs wilde orchideeen.
Eerde
Trots hangen ze weer aan de muur in de gobelinzaal van kasteel Eerde: De jager van Eerde en Diana. Beide schilderijen uit de vroege achttiende eeuw waren weg voor restauratie. Kom het resultaat bekijken tijdens de Cultuur Monumenten Maand op zaterdag 18 mei!
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Almelo
 
Meer dagje uit tips in Almelo

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Almelo »