Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Hengelo

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Hengelo
Vlooienmarkt Eelde
Gesponsord
Veilinghal Elke zaterdag: 9-15 uur. Alleen antieke & gebruikte spullen
Uittips van bezoekers over Hengelo:
Cinema Hengelo
Wij zijn met 5 vrouwen naar de film geweest na dat we eerst uit eten waren geweest. de film speelde in zaal 5 en we hadden een goede plek .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Tuindorpbad
Het tuindorpbad is een uniek zwembad ,gelegen in de wijk het Tuindorp..Het bad ,gebouwd in 1930, is nog bijna in originele staat ,om dit te .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Cinema Hengelo
Ik ben laatst naar Inception geweest bij Cinema Hengelo. De film is een topper maar de bioscoop absoluut niet. Het begon al aan de kassa .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Hengelo:
Stepelerveld
In natuurgebied Stepelerveld mag de natuur zijn gang gaan! Het natuurgebied wordt omgetoverd van een saai dennenbos in een fraai stukje natuur. Reeen en hazen dartelen hier in alle rust rond, want het gebied is niet toegankelijk voor het publiek.
Witte Veen
Een prachtige rondwandeling van 8 kilometer door het Witte Veen, op de grens met Duitsland bij Buurse. Het start- en beginpunt van de wandelroute is restaurant de Haarmuhle in Duitsland waar je de wandeling met een heerlijke lunch kunt afsluiten.
Hoge Venterink
In het natuurgebied Hoge Venterink groeit een bijzonder bos. Laat je verrassen in het prachtige natuurgebied met zeer zeldzame bomen als winterlinde, ruwe iep en Spaanse aak. Tussen de bomen leven bovendien steenmarters, reeen, hazen en konijnen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Hengelo
 
Meer dagje uit tips in Hengelo

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Hengelo »