Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Borne

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Borne
Uittips van bezoekers over Borne:
Het leukste Dorp
Borne is het leukste Dorp van Overijssel,waarom? Wij hebben jaarlijks de levende beelden-wedstrijd. De Melbuul-dagen in .. verder »
7 personen vinden dit leuk
Kids City
Leuk voor de kids. we hebben er geen kind aangehad. ze hebben lekker geklauterd en gespeeld wij zelf hebben heerlijk geluncht. Dit doen we .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Kids City
Eigenlijk kunnen wij niks negatiefs bedenken , alles was super. Personeel gaat super om met kinderen, eigenaren zijn erg behulpzaam en .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Borne:
Stepelerveld
In natuurgebied Stepelerveld mag de natuur zijn gang gaan! Het natuurgebied wordt omgetoverd van een saai dennenbos in een fraai stukje natuur. Reeen en hazen dartelen hier in alle rust rond, want het gebied is niet toegankelijk voor het publiek.
Hazelbekke
Loop of fiets door het landelijke beekdal van Hazelbekke, vlakbij Ootmarsum. Het typische Twentse beekje dankt zijn naam aan de hazelaars die langs het water staan. Maar het natuurgebied biedt meer: spot kwetsbare moerasvarens, boswederiken en zelfs wilde orchideeen.
Hoge Venterink
In het natuurgebied Hoge Venterink groeit een bijzonder bos. Laat je verrassen in het prachtige natuurgebied met zeer zeldzame bomen als winterlinde, ruwe iep en Spaanse aak. Tussen de bomen leven bovendien steenmarters, reeen, hazen en konijnen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Borne
 
Meer dagje uit tips in Borne

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Borne »