Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Best

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Best
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Best:
Museum Spelebos - Historia Park
Het is heel leuk opgezet en overzichtelijk. Wij gaan er zeker vaker naartoe,en raden het dan ook aan met of zonder kinderen.
4 personen vinden dit leuk
BestZOO
Goed verzorgde zoo. Erg vriendelijke medewerkers. Leuke entreeprijs en in de zoo is het heerlijk relaxen. Een onverwacht pareltje.
2 personen vinden dit leuk
De Vleut. Best.
Zeepmakerij, Best Zoo, Pannenkoekenhuis De Klomp, Ton Vertier enz. Je kunt er met het hele gezin jegemakkelijkeen dag vermaken en de .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Best:
Kampina
Laat je verrassen door het afwisselende landschap in dit Brabantse natuurgebied. Geniet van het uitzicht over de vele vennen en wandel in de nazomer over de paarse heidevelden. Zwerf langs slingerende beken en loop door kleurrijke graslanden.
Dal van de Kleine Beerze
In het Dal van de Kleine Beerze, tussen Vessem en Hoogeloon, kun je heerlijk wandelen. Je beleeft er het beeklandschap, zoals dat er vroeger voor 1850 ongeveer heeft uitgezien. Vooral in het voorjaar is het genieten van de bloemrijkdom.
Mirandolles Heike
Mirandolles Heike is vernoemd naar ‘Mejuffrouw G.L.C.A. Mirandolle’ die dit kleine bosgebied met hooilandjes in 1940 aan Natuurmonumenten schonk. Het gebied ligt naast de snelweg. In het bos vind je kunstzaal Hoge Hees. Er liggen in dit kleine natuurgebied enkele wildtunnels.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Best
 
Meer dagje uit tips in Best

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Best »