Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Geertruidenberg

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Geertruidenberg
Object Rotterdam
Gesponsord
Inspirerende designbeurs in het monumentale HAKA-gebouw van 8-10 feb.
Uittips van bezoekers over Geertruidenberg:
Landhuis Het Broeck
Particulier museum met prachtig gerestaureerde rijtuigen en een geweldige beeldentuin en een kopie van de tuin van paleis 't Loo. Zeker de .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Expo Schilderkunst Kasteel Geldrop 1 juli-26 aug.
1 juli-26 aug Expo Steffen Wolthuizen Expositie “Een leven vol schilderkunst” in Kasteel Geldrop. De herdenking van de honderdste .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Geertruidenberg:
Oosterheide
Gemeente Oosterhout heeft totaal 110 ha natuur gegund aan Natuurmonumenten. Omwonenden van het natuurgebied De Randzone kunnen meedoen en meedenken bij de inrichting van dit stuk natuur.
Huis ter Heide
Wandel tijdens de 'rode' route in natuurgebied Huis ter Heide langs de bosrand en door stukken naald- en loofbossen. Passeer open velden en weidse vennen. Met wat geluk zie je in de verte pootje badende Schotse Hooglanders!
Chaamse Beek
Je wandeling start ten noorden van Chaam, maar je kunt ook vertrekken vanuit het centrum vanaf bijvoorbeeld cafe Bellevue, de route wordt dan 2 km langer en is vanaf hier NIET gemarkeerd. Volg voor de wandeling (vanaf de Dasmussenstraat) de blauwe pijlen. Wanneer je gaat wandelen in het Brabantse natuurgebied ’t Broek, is het raadzaam laarzen of goede waterdichte schoenen aan te doen, de bijnaam van de wandelroute is niet voor niets Laarzenpad!
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Geertruidenberg
 
Meer dagje uit tips in Geertruidenberg

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Geertruidenberg »