Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Tilburg

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Tilburg
Cinecitta Cinecitta
Tilburg
1 review | 100% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Tilburg:
Bierbrouwerij de Koningshoeven
Lekker bier, lekker brood en lekker rustig door de week. De prijzen zijn redelijk en het personeel is vriendelijk, dus wat let u om te .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Circus City
Vanaf 27 november 2013 bestaat Lolland niet meer. Deze is overgenomen door Circus City BV. Vanaf februari 2014 komt hier onder de naam van .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Museum Scryption
Een geweldig museum om met (klein)kinderen naar toe te gaan. Voor klein en groot is er van alles te ondekken en vooral zelf te .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Tilburg:
Huis ter Heide
Wandel tijdens de 'rode' route in natuurgebied Huis ter Heide langs de bosrand en door stukken naald- en loofbossen. Passeer open velden en weidse vennen. Met wat geluk zie je in de verte pootje badende Schotse Hooglanders!
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen
Je zou het niet verwachten: woestijn in Nederland, maar vol leven! De hoeveelheid zand in De Loonse en Drunense Duinen doet denken aan een woestijn. Je mag hier overal in het stuifzand struinen. Of kom fietsen door uitgestrekte bossen en paardrijden over zandheuvels.
Baardwijkse Overlaat
Ten westen van ’s-Hertogenbosch ligt de Baardwijkse Overlaat. De oude functie van dit natuurgebied zit nog altijd in zijn naam verwerkt. Het gebied werd vroeger gebruikt als overlaat.
 
Meer dagje uit tips in Tilburg

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Tilburg »