Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Vught

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Vught
Uittips van bezoekers over Vught:
Theater de Speeldoos
Echt een leuk theater! Met een boel professionele voorstellingen voor een leuke prijs!
1 persoon vindt dit leuk
Expo Schilderkunst Kasteel Geldrop 1 juli-26 aug.
1 juli-26 aug Expo Steffen Wolthuizen Expositie “Een leven vol schilderkunst” in Kasteel Geldrop. De herdenking van de honderdste .. verder »
Zwembad Ouwerkerk
Het belangrijkste: de openingstijden van het zwembad voor recreatief zwemmen ontbreken. En dat is al meermaals doorgegeven, gevraagd en .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Vught:
Rijskampen
Kijk uit over een open landschap, waarin twee oude, nog in gebruik zijnde, eendenkooien met een eiken-essenkooibos liggen. De akkers, gras- en weilanden in de Rijskampen zijn aantrekkelijk voor veel verschillende vogels. In de winter zie je er andere vogels dan zomers.
Vlijmens Ven
Wandel of fiets over de Heidijk langs dit natuurgebied dat de komende jaren helemaal herontwikkeld wordt. Straks is het allemaal blauw wat de klok slaat met blauwe zegge, blauwgrasland en het pimpernelblauwtje.
Kampina
Laat je verrassen door het afwisselende landschap in dit Brabantse natuurgebied. Geniet van het uitzicht over de vele vennen en wandel in de nazomer over de paarse heidevelden. Zwerf langs slingerende beken en loop door kleurrijke graslanden.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Vught
 
Meer dagje uit tips in Vught

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Vught »