Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Aalten

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Aalten
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Aalten:
Zwembad 't Walfort
Heel erg leuk zwembad. Aardig personeel. En vooral disco zwemmen dat is erg leuk voor de kinderen. En de patat is er lekker.
1 persoon vindt dit leuk
Motorette Vespa verhuur
Het ontvangst was erg leuk! De host maakte veel grappen en legde alles rustig uit! Het was een fijne communicatie!! Daarnaast was het uitje .. verder »
Geweldig buitenleven
Eens was ik door een vriendin meegesleurt :-) naar een buitenleven evenement in Aalten, waanzinnig leuk. Nu lees ik dit van Landleven, .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Aalten:
Loohuis
Vlakbij het Achterhoekse Aalten ligt het aantrekkelijke natuurgebied Loohuis. Geniet in dit bos van de talloze vennen of wandel door het gras- en bouwland met houtwallen. Veel vogels als de boomklever, grote bonte en groene specht voelen zich thuis in dit natuurgebied.
Grote Goor
Neem vooral een verrekijker mee als je naar Grote Goor gaat! Het is een prachtig gebied ten westen van Winterswijk, waar je tal van bijzondere weidevogels kunt waarnemen.
Stortelersbeek
Ten zuidwesten van Winterswijk ligt het kleine, afgesloten landgoed Stortelersbeek. Door het bos, de akkers en het grasland slingert een beekje. Je kunt het natuurgebied zien liggen vanaf de Binnenboomweg.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Aalten
 
Meer dagje uit tips in Aalten

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Aalten »