Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Bernheze

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Bernheze
Cultuurnacht Breda
Gesponsord
Ga mee op een nachtelijk avontuur in Breda op 26 januari..
Uittips van bezoekers over Bernheze:
Cultureel Centrum de Pas
Gewoon proberen zal zeker niet tegen vallen. Er is van alles te beleven. Ook er gezellige om na afloop van de film of de voorstelling nog .. verder »
Expo Schilderkunst Kasteel Geldrop 1 juli-26 aug.
1 juli-26 aug Expo Steffen Wolthuizen Expositie “Een leven vol schilderkunst” in Kasteel Geldrop. De herdenking van de honderdste .. verder »
Meierijsche Museumboerderij
Niets, het enige wat je mee moet nemen is mooi weer. We hebben genoten van het eten, drinken, de rondleiding met bezoek aan de .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Bernheze:
Maasuiterwaarden
Struin langs de Maas door de natuur over een langgerekt lint van 70 kilometer tussen Ravenstein en Waalwijk. Neem de verrekijker mee en speur naar de vele water- en moerasvogels, zoals de overloper en blauwborst.
Langenboomse Bossen
Het natuurgebiedje De Bus, onderdeel van de Langenboomse bossen, is getroffen door een ramp. Afgelopen weekend is in dat mooie kleine stukje paradijs de schuilhut afgebrand.
Molenheide
Wandel door een steeds aantrekkelijker bos, dat vroeger nog productiebos was. En waar in 2000 nog een pluimveebedrijf stond, krijgt heide nu de kans om het gebied paars te kleuren. Je vindt er 2 mooie poelen, Schotse hooglanders, veel zang- en roofvogels.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Bernheze
 
Meer dagje uit tips in Bernheze

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Bernheze »