Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Drimmelen

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Drimmelen
Object Rotterdam
Gesponsord
Inspirerende designbeurs in het monumentale HAKA-gebouw van 8-10 feb.
Uittips van bezoekers over Drimmelen:
Genieten van de natuur!
In Hooge Zwaluwe kun je nog genieten van de natuur. Een klein dorpje aan de rand van de Biesbosch waar de haven van Hooge Zwaluwe in .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Bourgondische proeverij dag
Recreatieboerderij Johan en Caroline omvat een kleinschalige camping, speeltuin, recreatieruimte en boerderijwinkel. Op zondag 7 mei zijn .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Biesboschcentrum Drimmelen
Vanuit dit bezoekerscentrum worden regelmatig zwerftochten aangeboden met een gids. Je vaart en wandelt door de Biesbosch, middagvullend. .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Drimmelen:
Oosterheide
Gemeente Oosterhout heeft totaal 110 ha natuur gegund aan Natuurmonumenten. Omwonenden van het natuurgebied De Randzone kunnen meedoen en meedenken bij de inrichting van dit stuk natuur.
Markdal
Het Markdal dankt zijn naam aan de beek De Mark, die door de weilanden ten zuiden van Breda stroomt. Een deel van De Mark heeft haar oorspronkelijke slingerende loop weer terug.
Chaamse Beek
Je wandeling start ten noorden van Chaam, maar je kunt ook vertrekken vanuit het centrum vanaf bijvoorbeeld cafe Bellevue, de route wordt dan 2 km langer en is vanaf hier NIET gemarkeerd. Volg voor de wandeling (vanaf de Dasmussenstraat) de blauwe pijlen. Wanneer je gaat wandelen in het Brabantse natuurgebied ’t Broek, is het raadzaam laarzen of goede waterdichte schoenen aan te doen, de bijnaam van de wandelroute is niet voor niets Laarzenpad!
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Drimmelen
 
Meer dagje uit tips in Drimmelen

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Drimmelen »