Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Veldhoven

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Veldhoven
Uittips van bezoekers over Veldhoven:
Papegaaienpark te Veldhoven
Graag een dagje uit met het ganse gezin... dan is het 'papegaaienpark te Veldhoven een absolute aanrader. Je komt er niet alleen heel .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Papegaaien park
Een heel leuk park waar de verwaarloosde papegaaien worden opgevangen en verzorgt. Ook diverse andere dieren aanwezig. Zeker een bezoekje .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Veldhoven de Goeiste
Lekker rustig, maar overal dichtbij plus twee Nederlandse topbedrijven in de gemeente.
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Veldhoven:
Mirandolles Heike
Mirandolles Heike is vernoemd naar ‘Mejuffrouw G.L.C.A. Mirandolle’ die dit kleine bosgebied met hooilandjes in 1940 aan Natuurmonumenten schonk. Het gebied ligt naast de snelweg. In het bos vind je kunstzaal Hoge Hees. Er liggen in dit kleine natuurgebied enkele wildtunnels.
Malpie
Wandel of fiets over de vele paden op de Malpiebergse heide en het bosgebied vlak bij Eindhoven en Valkenswaard. Geniet er van het ruimtelijke gevoel.Natuurgebied Malpie is een deel van een veel groter heidegebied van gemeente Valkenswaard.
Dal van de Kleine Beerze
In het Dal van de Kleine Beerze, tussen Vessem en Hoogeloon, kun je heerlijk wandelen. Je beleeft er het beeklandschap, zoals dat er vroeger voor 1850 ongeveer heeft uitgezien. Vooral in het voorjaar is het genieten van de bloemrijkdom.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Veldhoven
 
Meer dagje uit tips in Veldhoven

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Veldhoven »