Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Bladel

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Bladel
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Bladel:
Bandjesdag
In het vroege najaar is hier op zondag een bandjes dag,dat kan van alles zijn,van samba tot levenslied en van de blues tot hoempapa,de .. verder »
2 personen vinden dit leuk
kaarsmakerij
Leuk om met de kinderen kaarsen te maken op de ouderwetse methode
2 personen vinden dit leuk
Gezellig Fisje
Beste Mensen, heb je zin om een keer gezellig op stap te gaan? Ga dan zeker op 19 november naar het "gezellig Fisje"In Bladel. Voor .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Bladel:
Dal van de Kleine Beerze
In het Dal van de Kleine Beerze, tussen Vessem en Hoogeloon, kun je heerlijk wandelen. Je beleeft er het beeklandschap, zoals dat er vroeger voor 1850 ongeveer heeft uitgezien. Vooral in het voorjaar is het genieten van de bloemrijkdom.
Mirandolles Heike
Mirandolles Heike is vernoemd naar ‘Mejuffrouw G.L.C.A. Mirandolle’ die dit kleine bosgebied met hooilandjes in 1940 aan Natuurmonumenten schonk. Het gebied ligt naast de snelweg. In het bos vind je kunstzaal Hoge Hees. Er liggen in dit kleine natuurgebied enkele wildtunnels.
Stevensbergen, voel de stilte
Beklim de ’top’ en je staat 40 meter boven NAP in een klein natuurgebied dat deel uitmaakt van een veel groter bosgebied. Je waant je alleen op de wereld in het bos en op de heide, want in de Stevensbergen is het echt stil. Je bent weg van de dagelijkse wereld, zelfs mobiel bereik heb je niet.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Bladel
 
Meer dagje uit tips in Bladel

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Bladel »