Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Berkelland

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Berkelland
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Berkelland:
Avonturenpad Erve Brooks
Dit is een leuke locatie voor jong en oud,en in tijden van crisis ook nog eens goedkoop ik geef dit uitje een dikke 9. ben er al .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Fietsen rond Zwolle
Mijn tip is: Fiets in de zomer "Rondje Zwolle", dat is een heel afwisselende fietsroute. Heel gezellig, door bos, langs twee theehuizen, .. verder »
2 personen vinden dit leuk
IJS
IJs en ijskoud is het bij het IJsbeeldenfestival in Zwolle. Trek een dikke jas aan, anders is het niet te doen. Prachtige beelden .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Berkelland:
Beekvliet
Wandel of fiets heerlijk rond in Beekvliet, parel tussen Barchem en Borculo. Hier vind je een landgoed met boerengrond, bos, singels, paddenstoelen en insecten. Kortom, gevarieerde natuur.
Korenburgerveen
Het Korenburgerveen is een kwetsbaar hoogveengebied bij Winterswijk. Ervaar de bijzondere natuur van het Korenburgerveen via de wandelroutes of ga mee op een van de excursies in het meest kwetsbare deel, dat anders niet toegankelijk is.
Grote Goor
Neem vooral een verrekijker mee als je naar Grote Goor gaat! Het is een prachtig gebied ten westen van Winterswijk, waar je tal van bijzondere weidevogels kunt waarnemen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Berkelland
 
Meer dagje uit tips in Berkelland

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Berkelland »