Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Hof van Twente

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Hof van Twente
Uittips van bezoekers over Hof van Twente:
Genieten van natuur en kunst.
Mooie fietsroutes zoals de 6 kastelen route. mooie bos wandelingen en natuurlijk genieten van het kunst gebeuren in diepenheim.
4 personen vinden dit leuk
Klompenmuseum 't Oalde Ambacht
Ik kan niet goed oordelen over een ander klompenmuseum, maar als dit gaat over het klompen museum in De Lutte .., dan zou ik iedereen eens .. verder »
2 personen vinden dit leuk
cultureel Festifal
Een mega festifal met vele buitenlandse dans groepen. tijdens de pinksterdagen 2015. Organisatie "de Deepse boerendansen
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Hof van Twente:
Stepelerveld
In natuurgebied Stepelerveld mag de natuur zijn gang gaan! Het natuurgebied wordt omgetoverd van een saai dennenbos in een fraai stukje natuur. Reeen en hazen dartelen hier in alle rust rond, want het gebied is niet toegankelijk voor het publiek.
Beekvliet
Wandel of fiets heerlijk rond in Beekvliet, parel tussen Barchem en Borculo. Hier vind je een landgoed met boerengrond, bos, singels, paddenstoelen en insecten. Kortom, gevarieerde natuur.
Larense Broek
Het waterrijke natuurgebied Larense Broek ligt even ten noorden van Laren, bij Lochem. Dit natuurgebied bestaat uit vochtige graslanden, moerasbosjes en jonge loofbosjes. Vanaf de openbare weg heb je schitterend zicht over het beekdal.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Hof van Twente
 
Meer dagje uit tips in Hof van Twente

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Hof van Twente »