Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Enschede

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Enschede
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Enschede:
De mooiste plek van Enschede is Lonneker
Wilt u lekker uitrusten na uw fietstocht of autorit, ga dan naar Lonneker. Hier vindt u rust, een mooie omgeving en natuurlijke een echte .. verder »
7 personen vinden dit leuk
Labyrinth der Zinnen
Een leuk park met kinderen.
2 personen vinden dit leuk
Museum TwentseWelle
Wij vonden het een geweldig leuk museum. Wij hebben geen kleine kinderen, maar het is zeker de moeite waard om met kinderen van alle .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Enschede:
Galgenven
Het Galgenven tussen Losser en Enschede is een gevarieerd natuurgebied. De verschillende beken, poelen en vennetjes bieden de ideale levensomstandigheden voor veel dieren, waaronder de bedreigde kamsalamander. Vanaf de Oude Losserseweg heb je een prachtig uitzicht over de heide.
Haagse Bos
Natuurmonumenten verricht de komende tijd zaagwerkzaamheden in de Twentse natuurgebieden Beerninkholt, Boerskotten, Haagse bos en Roderveld/Everloo. Naaldbomen worden verwijderd om plaats te maken voor loofbomen.
Witte Veen
Een prachtige rondwandeling van 8 kilometer door het Witte Veen, op de grens met Duitsland bij Buurse. Het start- en beginpunt van de wandelroute is restaurant de Haarmuhle in Duitsland waar je de wandeling met een heerlijke lunch kunt afsluiten.
 
Meer dagje uit tips in Enschede

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Enschede »