Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Geldrop-Mierlo

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Geldrop-Mierlo
Object Rotterdam
Gesponsord
Inspirerende designbeurs in het monumentale HAKA-gebouw van 8-10 feb.
Uittips van bezoekers over Geldrop-Mierlo:
Speeltuin en Speelkelder Cocody
Goed van eten en drinken! Mooiste locatie van Geldrop. Grote parkeerplaats. Mooi om te wandelen! Prima personeel. J.f.m. De zeeuw
1 persoon vindt dit leuk
kersendorp
Vroeger bekent om het kersenoogstfeest helaas is dit niet meer maar op verschillende plaatsen in het dorp probeert men al is het op .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Speeltuin De Viking
Leuke, geheel omheinde speeltuin. De kinderen kunnen hier vollop zichzelf uitleven op zo''n 35 speeltoestellen. Er is een groot terras en .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Geldrop-Mierlo:
Dommeldal
Dwaal eindeloos rond in misschien wel het mooiste beekdal van Noord-Brabant. Wandel of fiets door een fraai landschap met houtwallen, hooilanden, weilanden, bos, heideveldjes en poelen. Je ziet altijd wel een aantal van de ruim 50 verschillende broedvogels!
Malpie
Wandel of fiets over de vele paden op de Malpiebergse heide en het bosgebied vlak bij Eindhoven en Valkenswaard. Geniet er van het ruimtelijke gevoel.Natuurgebied Malpie is een deel van een veel groter heidegebied van gemeente Valkenswaard.
Weerter- en Budelerbergen
Kom genieten van dit kleine bosgebied met hier en daar een doorkijk op het landelijke gebied. In de Weerter- en Budelerbergen kun je wandelen door een gevarieerd bos waar de eekhoorn en nachtzwaluw zich thuis voelen
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Geldrop-Mierlo
 
Meer dagje uit tips in Geldrop-Mierlo

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Geldrop-Mierlo »