Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Dinkelland

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Dinkelland
Uittips van bezoekers over Dinkelland:
Openluchtmuseum Ootmarsum
Wij zijn in Openluchtmuseum Ootmarsum geweest tijdens de fuchsia tentoonstelling. Het is een mooi en intiem museum, met diverse .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
AvaTarZ Nature Park
Als je met kinderen gaat die weinig lef hebben dan is absoluut niet aan te raden, personeel legt uit hoe het werkt en dan zoek het maar .. verder »
AvaTarZ Nature Park
Alles was goed, en spannend, goede begeleiding, en....... Veilig! Je wordt vastgemaakt aan een veiligheidskabel, men houdt je in de gaten. .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Dinkelland:
Salland
Genieten van glooiende landschappen met on-Nederlandse vergezichten. De Sallandse natuur kenmerkt zich door gevarieerde bossen, paarse heide en weer als vanouds kabbelende riviertjes. Je waant je terug in de tijd bij een bezoek aan een van de statige landhuizen en kastelen die hier te vinden zijn.
Het Everloo
Volgende maand start Natuurmonumenten met het landschapsherstel van negen landgoederen in Noord-Twente. Aannemers verrichten de komende tijd zaag- en sleepwerkzaamheden in de gebieden.
Beneden-Dinkeldal
Kom van de prachtige natuur in Ottershagen en Beneden-Dinkeldal genieten! In het gebied is een nieuwe route geopend langs 26 kunstwerken van zandsteen. Je kunt zowel fietsen als wandelen langs deze Dinkelstenen.
 
Meer dagje uit tips in Dinkelland

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Dinkelland »